Den Förflyttade

NÅGOT ÄR FEL.

Liv känner det, men varje gång hennes medvetande snuddar vid orsaken glider tankarna förrädiskt undan och dagarna fortsätter som vanligt. Dagar som består av att vakna upp i sovsalen tillsammans med de andra, ta på sig de grå kläderna och gå till lektionerna. Det är ett liv av fönsterlösa korridorer, hårda regler och ännu hårdare straff.

Ända tills Ossian dyker upp.

Ossian är förflyttad från en annan facilitet och allt med honom drar Liv till sig. Han är annorlunda och hon är fast besluten att ta reda på vad som skiljer honom från de andra. En beslutsamhet som kan kosta henne allt.

 

DEN FÖRFLYTTADE är första delen i en spännande och romantisk trilogi som kommer hålla dig fängslad ända till sista sidan!

"Berättelsen är rakt igenom mycket spännande och har suget av en bladvändarbok."

Agneta Willans, BTJ

LIV ÄR UPPVÄXT med skoningslösa assistenter, straffprickar på handleden och ett ständigt hot om isoleringscellen hängande över sig. När hon kliver in på sin nya facilitet är det iklädd de svarta plaggen som visar för alla att hon är förflyttad, en skam för systemet.

Innanför de strålningsskyddande betongväggarna möter Liv assistenter som kämpar hårt för att behålla kontrollen över allt som sker. Där träffar hon även Jaymin som tycks villig att göra vad som helst för att fånga hennes uppmärksamhet. I slutändan är det mer som står på spel än hon räknat med, och Liv upptäcker att hon står inför ett val hon aldrig trott att hon skulle tvingas göra.

 

DEN ORÄDDE är andra delen i en spännande och romantisk trilogi som kommer hålla dig fängslad ända till sista sidan!

"Varje kapitel avslutas med en cliffhanger som driver läsaren att läsa vidare. En mycket spännande läsupplevelse."

Agneta Willans, BTJ

JAG VISSTE VAD JAG skulle göra nu. Mitt huvud visste det. Mitt hjärta visste det. Det enda som fattades var modet att ta steget.

 

Liv står ännu en gång redo att ta klivet in på en okänd facilitet. Byggnaden, reglerna och människorna är nya – fångenskapen densamma. Frågan är vad hon är beredd att ge upp för att göra skillnad för dem som befinner sig i den …

 

DEN INFÖDDA är den sista delen i trilogin om en framtid där människor lever strängt bevakade på faciliteter, men där hoppet om frihet finns närmare än de anar. Missa inte finalen på denna spännande och romantiska trilogi som fängslat många läsare!

Hanna Christenson

kontakt@hannachristenson.se