Kontakt

KONTAKTA MIG

Vad roligt att du har hittat till min författarsida! Jag vill gärna höra vem du är och vad du har för tankar kring böckerna. Fyll i kontaktformuläret så hörs vi!

SOCIALA MEDIER


Följ mig gärna på sociala medier! Jag har en författarsida på Facebook där du hittar alla boknyheter, stora som små, samt ett Instagramkonto under namnet @hannamariachristenson där jag blandar boknyheter med bilder från min vardag.

BOKBLOGGARE


Är du bokbloggare och intresserad av recensionsex? Skicka ett mejl till info@semnos.com, berätta vilken bok du vill recensera och bifoga en länk till din blogg.

E-POST


kontakt@hannachristenson.se

 
 
 
 

VAR FINNS

BÖCKERNA?


 

Du hittar mina böcker i alla de vanliga nätbutikerna plus några till! Du kan även lyssna på ljudböckerna hos streamingtjänsterna.

Är du en aspirerande författare?

Härligt! Jag svarar gärna på de frågor jag kan kring manusskrivande och utgivning. Har du skrivit ett manus som du önskar få hjälp med? Testläsning är tyvärr inget jag erbjuder själv, men jag tipsar gärna om en duktig lektör eller ett skrivarforum på internet. Lycka till med skrivandet!

Ska du skriva ett skolarbete?

Om du har fått i uppgift att skriva ett författarporträtt i skolan svarar jag gärna på dina frågor! Jag har även ett färdigställt dokument om min bakgrund som jag kan bifoga vid intresse. Skicka ditt mejl till kontakt@hannachristenson.se eller använd meddelandeformuläret så hörs vi!